Judecăm Carla’s Dreams după muzică sau politică
Lifestyle

Judecăm Carla’s Dreams după muzică sau politică?

Ați dat vreodată peste un mesaj pe social media și parcă-ați fi vrut să comentați – pașnic, de altfel – dar ați preferat să nu?

Eu, da! Chiar azi. Și cred că bine-am făcut că m-am răzgândit. E periculos, cumva, mai ales când nu vii să aplauzi părerea înverșunată a celui care o lansează în mulțimea online. Adică, o înțelegi, oarecum, dar parcă nu o înghiți sută la sută. În acest context, aș fi avut șanse să schimb ceva cu un comment? NU! Dar să mi-o iau în cap? DAA!

Și acum mă-ntreb, dacă influencer e despre a influența sau, doar de a aduna în jurul tău oameni de aceași ”religie” ca a ta?

***

Eh, bine! Băieții de la Carla’s Dreams au venit la Europa Fm și au cântat frumos. Foarte frumos! La un moment dat, însă, ghinion, li s-au pus câteva întrebări la care se așteptau alte răspunsuri. Total altele! Și ce facem? Gata, nu mai ascultăm Carla’s Dreams?!

Acum doi ani, când – tot în studioul Europa FM – băieţii de la Carla’s Dreams, întrebați fiind de ce nu scriu melodii cu mesaje sociale cu privire la situația din țară, au răspuns „Noi încă nu am plătit suficiente impozite în România ca să devenim critici sau să luăm o poziţie!” și aproape că li s-a facut statuie pentru răspunsul acesta.

Azi, însă, când George Zafiu l-a întrebat pe solistul trupei dacă merge la vot pe 26 mai, iar răspunsul lui a sunat fix așa: ”Nu știu, nu știu sigur, nu am decis încă!” – statuia a fost  demolată. Pe loc! Vezi ce înseamnă să fii sincer?!

Și-apoi cu alegerile din Ucraina! Eu n-am urmărit și nici nu mă pricep, dar am avut aproape un om care s-a documentat în detaliu, a urmărit cu interes subiectul și s-a bucurat sincer pentru cel care a câștigat alegerile. Și credeți-mă, omul acesta despre care vorbesc (spre disperarea mea) chiar iubește Ucraina!

Nu știu… Chiar nu știu…

Atât mai am de recunoscut: eu îi ascult TARE pe cei de la Carla’s Dreams când am nevoie de muzică și pe Moise Guran când e cazul de politică. Și-apoi, oricât de deștepți și informați ne-am crede, e tare posibil (doar) să dibuim adevărul și BINELE, nu să le și deținem.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *