Magie în farfurie. Bonduelle și duet de legume alintat cu prosciutto.
Lifestyle

Magie în farfurie. Bonduelle și duet de legume alintat cu prosciutto.

Focus-pocus! Să se facă magie în bucătărie și, mai ales, în farfurie!

Și s-a făcut, cu Bonduelle Vapeur.

Și acum să vă introduc în context. Bonduelle mi-a făcut o surpriză și mi-a trimis toate ingredientele necesare pentru un preparat sofisticat și ușor de preparat: duet de legume alintat în prosciutto sau, altfel spus, rulouri de prosciutto umplute cu mix de fasole și un sote cu roșii și spanac. Ca să iasă magie curată, mi-a pus la pachet și un joben, plus două ustensile fermecate.

Magie în farfurie. Bonduelle și duet de legume alintat cu prosciutto.

Vă las rețeta imediat și, garantat, orice stângaci poate deveni magician pentru cei dragi în propria bucătărie. Există un singur truc: Bonduelle Vapeur. Și masa e gata! Prin metoda brevetată Vapeur, legumele sunt răsfățate la abur și congelate imediat, ca să ajungă în farfurie după ce le-ai gătit doar 3 minute.

Să înceapă spectacolul!

Ingrediente

  • 12 felii de prosciutto;
  • 400 g Duet Mix Bonduelle Vapeur;
  • 150 g baby spanac;
  • 10-12 g roșii cherry;
  • 1 linguriță de unt;
  • jumătate de lămâie;
  • ulei;
  • sare și piper.

 

Mod de preparare

Legumele Duet Mix Bonduelle Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 2 minute. Se folosesc fâșiile de prosciutto pentru a înveli păstăile de fasole, pe lungul acestora. Încingem bine într-o tigaie untul și uleiul de măsline și rumenim cu grijă rulourile pe toate părțile. Când sunt aproape gata, le stropim cu pițină zeamă de lămâie și le scoatem pe un șervețel absorbant.

Pentru a face garnitura, se aruncă imediat în aceiași tigaie baby spanacul curățat și roșiile cherry tăiate în jumătăți sau sferturi și potrivim de gust cu sare și piper.

Rulourile și garnitura de baby spanac se servesc împreună.

  • Adăugând în sos capere sau migdale feliate se obține un preparat cu texturi și arome speciale. Prosciutto poate fi înlocuit cu fâșii de piept de porc afumat crud-uscat.

De ce Bonduelle Vapeur?

Mixul sau monolegumele preferate din gama Bonduelle Vapeur păstrează atât savoarea, cât și aspectul impecabil al legumelor. Fiind răsfățate la abur și congelate imediat, legumele din pachetele Bonduelle Vapeur  se gătesc rapid, adică în fix 3 minute. Gama Bonduelle Vapeur cuprinde și 4 tipuri de legume mono: fasole verde păstăi, fasole galbenă păstăi, broccoli și mazăre boabe. Sunt delicioase și, mai ales, sănătoase. Hai să vă fac și cunoștință:

Bonduelle Duet Mix are un gust simplu, dar intens. Fasolea verde și cea galbenă se completează perfect și formează un duet cu adevărat savuros.

Bonduelle Mexican Mix îți oferă o diversitate de legume și un mix desăvârșit. Conține fasole verde, mazăre verde dulce, porumb, morcovi, fasole roșie, ardei roșu și ardei galben.

Bonduelle Royal Mix este un amestec de conopidă, broccoli și morcovi rondele. Trucurile care vor primi aplauze nu mai depind doar de tine.

Bonduelle Spring Mix conține fasole verde fină și broccoli, asezonate cu dovlecel galben, morcov și ceapă. Spectacol să fie!

Mai multe detalii despre campanie și rețetele delicioase pe care poți să le pregăteși cu Bonduelle Vapeur găseși pe pagina de Facebook Bonduelle și pe www.bonduelle.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *