Noua apă micelară Travel Size de la Nivea și mai mult loc în bagaje
Beauty

Noua apă micelară Travel Size de la Nivea și mai mult loc în bagaje

Că tot suntem în sezonul mini-vacanțelor, avem gândul nu doar la destinațiile favorite de pe hartă, dar și la bagaje și la cum să economisim spațiul astfel încât să ne încapă demachiantul și produsele de make-up favorite.

Pam-pam! Iată că NIVEA lansează apa micelară Travel SIZE, la 100 ml, și ne ajută să ne facem loc în bagaje pentru bluza preferată. Right! Chiar dacă suntem în vacanță, trebuie să avem grijă de tenul nostru. Chipul să fie luminos și selfie-urile să iasă bine. 

Apa micelarăTravel SIZE de la NIVEA asigură nevoile principale ale tenului: demachiere, curățare și hidratare. Aceasta îndepărtează ușor machiajul, curăță tenul în profunzime, îl hidratează și împrospătează, pregătindu-l pentru o nouă zi.

Loțiunea micelară este recunoscută pentru beneficiile de necontestat, fiind o soluţie pe bază de micelecare captează machiajul, resturile de sebum şi alte impurităţi, fără a mai fi nevoie de apă tonică sau de clătire.

Noua apa micelară Travel Size de la Nivea și mai mult loc în bagaje

Nivea ne îndeamnă să folosim apa micelară Travel Size și să avem grijă de tenul nostru chiar și în vacanțe, mai ales dacă alegem locuri în care soarele, vântul și praful sunt preponderente. Astfel, tenul rămâne curat, catifelat și pregătit să respire aerul de vacanță.

Preț recomandat: 9,99 Ron

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *