iMaMA

Mega Mega Pooopgkhfui%t#vdj

Un loc de muncă la Mega, știți? Caut MEGA POPSTIX și nu găsesc. Adică găsesc, dar îs dubluri și nu-și mai termină colecția copilul!

***
Buun! Ați înțeles. Situația e gravă (și la mine!), yep. A venit copilul – acum o săptămână, parcă – cu vreo 5 megaaa-ce-o-fi-astea de la școală și de atunci mergem zilnic la cumpărături. Și cumpărăm fix ce nu ne trebuie.

Prima mea reacție: ”Ce frumooos! NU!” Apoi, când am văzut ce chestii mișto construiește cu cele 5 mega popstix-uri donate de colegi, mi-am zis că n-o fi o investiție chiar atât de aiurea. Și am mers – trasă de mânecă  – la magazin. ”Doar să întrebăm!”, m-am asigurat eu că n-are așteptări copilul. Aha, OK, am înțeles și, ca să fie de bun augur, doamna de la casă a scos de sub ”tejghea” câteva seturi de mega popstix-uri și i le-a întins copilului. ”Pe gratis.” Right, fericire maximă! Și… numai despre doamna aceea și despre cât de drăguță este am vorbit următoarea jumătate de zi. Jur!

Cam așa a început mega aventura noastră! Și atâta entuziasm în ochii copilului n-am mai văzut demult. Ba chiar se trezește dimineață cu chef de mers la școală și e tare ofticat că nu se învață și în weekend. Păi, unde să facă el schimb de piese, și să negocieze, și să discute despre această mega afacere, dacă nu la școală?!

Am intrat și eu în joc, evident! Știu deja care vânzător e mai drăguț, cui fac cu ochiul și ce produse să cumpăr ca să ies cât mai ieftin. Regula unu: când intrăm în magazin, în loc de ”bună ziua!” întrebăm dacă au stoc de mega popstix. Nu glumesc, am stat odată la o coadă lungă ca la final să duc produsele înapoi pe raft, pentru că (tocmai) aflasem că nu mai au ceea ce ”cumpăram” noi, de fapt.

Am învățat personaje și știu cum arată o ”legendară”. Și, Doamne!, oricât de multe am avea, nu se mai umple albumul acela special creat pentru colecționarii veritabili! E descurajant, vă spun eu. Și zău că mi s-a luat de atâta Activa și Măgură. Păcat că nu bea tati bere, că sigur ne descurcam altfel!

Disperarea mea e că, de când i-am cumpărat albumul, doar acolo își ține mega cum se pronunță astea (că m-am săturat să dau cu copy-paste!) : )) Și când mă gândesc că eu tocmai de asta am acceptat deal-ul, ca să se joace, nu să le depoziteze!

În fine, mi-am luat țeapă!

[LATER EDIT] Gata, vă rog eu frumos, nu-mi mai trimiteți oferte de muncă la Mega. Problema s-a rezolvat. Colecția e completă. Secretul a fost să ne oprim din cumpărături (că’ ajungeam să umplem alt album de dubluri), iar copilul și-a făcut prieteni și dușmani, a negociat și a făcut ”tranzacții” de mega popstix până i-au ieșit toate la număr. Mă declar mamă mândră! 🙂

2 Comment

  1. Doamne, Tina, suntem din acelasi film! Eu nu stiu care e legendara din noianul de cartonase, dar din discutiile juniorilor inteleg ca e valoroasa, nu gluma!

    1. :))
      E foarte valoroasă, să n-ai niciun dubiu!E cu sclipici!
      Apropo, știi cumva când se termină campania? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *