Beauty

Modern Dad’s Challenges – Spring edition 2022

Ce cunoștințe și competențe îi sunt necesare copilului meu în 2022? Cum planificăm viitorul copilului și al familiei pentru a evita riscuri financiare și a lua cele mai bune decizii? Cum ne asigurăm că cel mic este în siguranță atât pe stradă, cât și în mijloacele de transport?

Modern Dads, singurul proiect dedicat taților din România, reia seria de evenimente educative  dedicate taților, cu o nouă ediție în București. Pe 18 mai, de la 18:00, pe terasa Promenada Mall, tații vor avea parte de o super experiență offline, la Modern Dad’s Challenges – Spring Edition 2022.

Ce amprentă las asupra copilului meu? O întrebare grea, dar de o importanță primordială atunci când vorbim despre familie, copii și responsabilitățile pe care le avem ca părinte. Prezența conștientă, conectarea continuă cu copilul, implicarea activă în activitățile lui zilnice și puterea exemplului personal, sunt doar o parte dintre elementele care contează în dezvoltarea pe plan cognitiv, social sau emoțional a copilului. Despre rolul nostru în educația copilului și cum îl putem susține și ghida în toate etapele de dezvoltare, povestim alături de specialiști, la o nouă ediție a evenimentului Modern Dad’s Challenges.

Evenimentul 𝗠𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻 𝗗𝗮𝗱’𝘀 𝗖𝗵𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻𝗴𝗲𝘀 are loc pe 18 mai, iar pentru a beneficia de informații, experiențe practice și networking, într-un cadru modern și relaxat, tații trebuie să completeze formularul de înregistare pe site-ul proiectului: https://moderndads.ro/modern-dads-challenges/. Locurile sunt limitate, iar accesul este gratuit!

𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠 𝗘𝗩𝗘𝗡𝗜𝗠𝗘𝗡𝗧:

18:00 – 18:30: Înregistrare participanți
18:30 – 19:20: 𝗖𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗲𝗻𝘁̦𝗲 𝘀̦𝗶 𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗿𝗲𝗹𝗲𝘃𝗮𝗻𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶?
19:20 – 20:10: 𝗖𝘂𝗺 𝗴𝗲𝘀𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮̆𝗺 𝗿𝗶𝘀𝗰𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗶̂𝗻 𝗱𝗲𝗰𝗶𝘇𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗶𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗹𝗲 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲𝗶

20:30 – 21:00: 𝗦𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁̦𝗮 𝗶̂𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿. 𝗥𝗲𝗴𝘂𝗹𝗶 𝘀̦𝗶 𝘀𝗳𝗮𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗽𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗲
21:00 – 21:30: 𝗗𝗮𝗱 𝗧𝗮𝗹𝗸𝘀 & 𝗡𝗲𝘁𝘄𝗼𝗿𝗸𝗶𝗻𝗴

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *