Multumesc, Mos Craciun Zurli
iMaMA

Mulțumesc, Moș Crăciun! Ești nemaipomenit de Zurli.

Când Zurli e un indiciu, iar sold out – un detaliu, înseamnă că restul e magieeee! 🙂

Mulțumesc, Moș Crăciun!„ au rostit, sâmbătă – 9 decembrie, peste 5.000 de oameni, la cele 3 spectacole jucate de Gașca Zurli, la Circul Globus din București. Da-da! Trei spectacole jucate în aceeași zi și toate trei sold out în timp record, în numai 2 ore de la anunțarea fiecărei reprezentații. Incredibil!

”Mulțumesc, Moș Crăciun!” Să-nceapă spectacolul!

“Mulțumesc, Moş Crăciun!” este un spectacol despre magia sărbătorilor de iarnă, ce poartă semnătura Mirelei Retegan. Am avut marele noroc să fiu în sală alături de flăcăul meu zurli, fiind printre primii care am aflat povestea lui Mulțumesc, personajul pe care Tura Vura l-a închis într-o cușcă, pentru ca mai apoi să fure cadourile de Crăciun. Bineînțeles că am pus și noi umărul în a-i ajuta pe prietenii din Gașca Zurli să-l salveze pe Mulțumesc. Am cântat, ne-am amuzat, am aplaudat. Iar secvența care l-a fascinat pe Nichita a fost despre Tura Vura și strategiile ei caragioase de a obține lucruri cu ”Vreaaaaaau!”, ”Dăăăăăăă-mi!”, ”Acuuuuuuum” plus tăvălit pe jos! : ))

Nu cred că exagerez când spun că Circul Globus s-a transformat pentru o zi în cel mai frumos loc de pe pământ, un loc al tuturor celor cu suflet de copil. Aici, magia a fost la ea acasă. Fulgi de nea plutind în aer și apariția de basm a Zânei Bune și a lui Moș Crăciun au creat o atmosferă de poveste. O poveste întregită de piesa cântată în premieră de  Maya, fiica Mirelei Retegan – Spune, Moș Crăciun!.

Multumesc, Mos Craciun

Mulțumesc, Moș Crăciun! Ești nemaipomenit de Zurli.

Pe tot parcursul spectacolului, Tanti Prezentatoarea a eclipsat cu naturalețea, și spontanietatea, și sinceritatea care o caracterizează atât de mult. Imaginați-vă! A sărit peste balustradă, în rochie și pe tocuri, pentru a ajunge la copiii din public; a lăsat micii spectatori să-i sară în brațe; a interacționat cu părinții și a adus bebeluși pe scenă; a lăsat zâmbetul să-i ocupe toată fața și lacrimile să-i lumineze ochii. A deschis brațele tare-tare și am simțit că ne-a primit pe toți în inima ei.

Multumesc, Mos Craciun Zurli

”Vreau să-l ajut pe Moș Crăciun!” Daruri de la copii pentru alți copii.

În aceași zi și în același loc a fost demarată campania ”Vreau să-l ajut pe Moș Crăciun!”, pusă la cale de aceeași Mirela Retegan și a sa Gașcă Zurli. În fața Circului, părinții și copiii au adus mii de pachete pentru copilașii mai puțin norocoși.

Multumesc, Mos Craciun Zurli

Cu o ușoară timiditate, Nichita a înmânat spiridușilor zurli pachetul pregătit de acasă, iar în semn de mulțumire a primit un CD cu cele mai îndrăgite cântece ale Găștii. CD-ul e în mașină, blocat pe piesa Tura Vura, la maxiiiim! ”Sunt o vrăjitoare talen-ta-ta-ta-ta-ta-tă/ Cânt ca o vacuță răsfățată/ Sunt foarte frumoasă nu prea grasă/ Grațioasa și mai ales fițoasă”, versuri acompaniate de muulte hohote de râs! : ))

Mulțumim, Gașca Zurli pentru povestea de sâmbătă și pentru toată bucuria de după! La anu’ vinim cu toată gașca din familie! :*

[Poze: Gașca Zurli]

2 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *