iMaMA

Opera Comică îi așteaptă pe cei mici în Taberele de Vară OCC. Câștigă un loc pentru copilul tău!

Suntem în vacanța mare, iar copiii din București se pot bucura de Taberele de Vară OCC, organizate în lunile iunie și iulie, în spațioasa curte a instituției din Calea Giulești, nr. 16. Sper că mai găsiți locuri libere, iar dacă nu – ofer eu un loc unui copilaș norocos, în Tabăra de Vară OCC, perioada 28-30 iunie. Exaaact, am concurs la final de articol!

Taberele de Vară OCC

Opera Comică pentru Copii îi așteaptă pe cei mici în Taberele de Vară OCC. E ceva nemaipomenit și nemaiauzit! Îmi trimit și eu copilul acolo, pentru că se anunță o experiență bogată în activități și emoții, chiar aici – în București. Tabără cu dormit în corturi, cu jocuri interactive și ateliere dedicate.

Taberele de Vară OCC se adresează tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani și vor fi organizate în mai multe serii de maxim 30 de copii fiecare. În cele trei zile de tabără, cei mici vor beneficia de cazare, șase mese și vor putea participa la o serie de jocuri organizate în zona Aventura Parc și în curtea OCC.

Printre activitățile și surprizele pregătite pentru copii: diminețile colorate petrecute în compania fluturilor și peștilor, participarea la ateliere de pictură cu figurine cadou și ateliere de plantat flori, concursurile din zona Water Fight, momentele fascinante în care vor putea asculta poveștile preferate și tururile ghidate în camerele secrete ale OCC.

Experiența de la Tabăra de Vară OCC va fi completată de kit-ul de tabără personalizat, conținând rucsac, tricou, insignă și termos. Detalii suplimentare puteți afla sunând la numărul de telefon 0751.261.479.

Câștigă un loc în Tabăra de Vară OCC

Vineri dimineață extrag câștigătorul. Deci – va fi prin tragere la sorți.

Premiu: Un loc în Tabăra de Vară OCC, perioada 28-30 iunie.

Condiții de participare: În primul rând, să ai un copil frumos de 6 și 12 ani, disponibil să vină în tabără în perioada 28-30 iunie. Apoi, să lași un comentariu – la pastarea care anunță concursul de pe FB Solonaria – de ce merită copilul tău să câștige acest loc în tabără. Și, neapărat, SHARE articol pe pagina ta de Facebook.

Cam atât! Succes!!!

P.S. Opera Comică pentru Copii promite să fie locul experiențelor de neuitat pentru toți copiii înscriși în Taberele de Vară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *