Forbes Kids Festival – Pași către viitor! 2019
iMaMA

Forbes Kids Festival – Pași către viitor! 2019

Se apropie a doua ediție a Forbes Kids Festival – Pași către viitor! Va fi o zi de 6 iulie plină de culoare și voie bună, pe pajiștea largă, verde și prietenoasă din Parc Mogoșoaia. Cade într-o zi de sâmbătă însorită, iar programul începe în zori, de la 10:00 la 20:00.  

Anul acesta sunt mai aproape de echipa de organizare și mă bucur să simt vibe-ul bun din spatele cortinei. Se lucrează cu gândul la copiii și părinții care vor umple pajiștea special amenajată pentru Forbes Kids Festival, astfel încât să fie și frumos, și diferit, și atractiv, și interactiv, și confortabil, și interesant, și educativ, și elegant și de simțit de la foarte bine în sus.

Iar conceptul festivalului – bazat pe meserii, mi se pare extraordinar. Pictor, It-ist, avocat, farmacist, profesor, designer, jandarm, inginer constructor, bijutier, contabil, actor, tâmplar, mecanic, olar și lista atelierelor de meserii nu se termină aici. Vă dați seama ce va fi acolo? Un târg grandios al meseriilor de ieri și de azi, plus șansa copiilor de a descoperi, testa și aprecia meseria favorită, alături de specialiști în domeniu. Atelierele se vor repeta la un anumit interval de timp, deci – fără grijă! – copilul poate participa la câte ateliere își dorește!

Există și program de divertisment, bineînțeles. Pe scenă vor veni oamenii frumoși și talentați de la Opera Comică pentru Copii, vor fi  și spectacole de dans, de jonglerii, baloane de săpun și – se putea fără? – Mini Discooooo (aici părinții au voie doar cu acordul copiilor)!!! 😀

Există și zonă de joacă, de relaxare, de mâncare, de toate, daaa!

  • Participarea la ateliere este gratuită pentru copii.
  • Intrarea la Forbes KIDS Festival este liberă. 
  • Facebook Event: https://web.facebook.com/events/1183477991813547/

Pregătiți-vă ochelarii, pălăriile și ne vedem acolo! 🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *