zurlandia la puterea a III-a!
iMaMA

Zurlandia la puterea a 3-a!

Zurlandia cu numărul 3 ne-a sleit de puteri și ne-a încărcat cu energie, atât de frumos a fost! Povestea s-a întâmplat pe Domeniul Știrbey – acel loc mare și frumooos, unde găsești și umbră, și soare, și pădure, și lac, iar pe parcursul celor două zile de Zurlandia – și muzică, și dans, și teatru, și magie, și tot fel de activități pentru toate gusturile și toate vârstele, aș rezuma eu.

Am plecat spre Zurlandia cu dimineața în cap și cu acea bucurie care unește copiii de părinți și părinții de copii. Mergem în ZURLANDIAAAA! Ca Ambasadori ai festivalului, dar mai cu seama – ca iubitori sinceri ai acestui fenomen marca Zurli.

zurlandia 2019

Multă lume, foarte multă lume, impresionant de multă lume! Și toți puși pe simțit bine. Am văzut tătici care ”sforăiau” lângă bebelușii lor pe păturici, copii care alergau în picioarele goale printre copaci, mămici care dansau în fața scenei, bone filipineze care cumpărau cornete zurli, bunici care nu stăteau deloc jos și… și pe Tanti Prezentoare care îi îmbrățișa pe toți cei care voiau să-i vină în brațe.

Dacă mă întrebați pe mine, eu așa aș explica magia din Zurlandia – această dragoste imensă a Mirelei Retegan și entuziasmul întregii echipe pe care o are în spate! Păi, la teatre am fost, carusel am mai văzut, activități pentru copiii –  o grămadă!, dar să te întâmpine gazda evenimentului cu brațele deschise și cu sclipire în ochi sau să te întâlnești cu ea prin mulțime, să te salute cu prietenie și să aibă cuvinte alese pentru fiecare – iată un schimb de ENERGIE care generează acel vibe unic, fantastic și de nedescris.

zurlandia

Ce-am făcut noi în Zurlandia lui 2019? În primul rând, am vrut și noi să ne simțim bine. Deci, n-am alergat să bifăm tot ce se putea bifa. Am ascultat de copil (da, la singular, pentru că cel mic e în tabără la bunici). A vrut caricatură și la caricatură (by Valentin Chibrit) am stat – iupiii, un vis împlinit (de-a copilului). Apoi a urcat pe scenă lângă magicianul Teo (Teo Magic Show) – un tip fascinant pe care îl admirăm încă din ediția trecută a Zurlandiei.  Și-am râs, și-am aplaudat, ba chiar și un live pe Facebook am urcat! Mai târziu și fetele de la FUN Sience l-au chemat pe băiatul meu simpatic pe scenă – în calitate de voluntar și, Doamne! la ce experiment tare cu gheață carbonică, apă și vânătoare de fantome a participat!

zurlandia

zurlandia

Normal că am ajuns și în Căsuța Zurli, unde ne-am pupat cu Fetița și ne-am pozat cu Vrăjimăturica și Lulu. Ne-a plăcut și la corturile cu indieni, am zăbovit pe la diverse ateliere de creație, am mâncat ce nu mâncâm de obicei acasă, am savurat verdele de mijloc de iunie, ne-am tolănit la umbră sub copaci, ne-am pozat pe unde ne venea cheful și inspirația, ne-am brozat unde umerii au fost goi și ne-am luat la revedere de la Zurlandia până anul viitor! Pentru că sigur-sigur vrem să ne întoarcem în acest târâm vesel, colorat și taaare prietenos.

zurlandia

Mulțumim, Zurlandia 2019! A fost mai mult decât timp de simțit bine. A fost o experiență numai bună de luat în vacanța mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *