Păr hidratat cu noul Balsam Spray NIVEA Hairmilk 7+ Beneficii
Beauty

Păr hidratat cu noul Balsam Spray NIVEA Hairmilk 7+ Beneficii

Hidratarea este cuvântul de ordine al verii! Pentru un corp bine hidratat și o stare plină de energie apelăm la multe lichide, fructe și legume. Dar… și părul are nevoie de o îngrijire extra pentru a-l menține sănătos și hidratat în zilele lungi sub soare.

De păr se poate ocupa noul Balsam Spray NIVEA Hairmilk 7+ Beneficii, tratamentul complet pentru părul uscat și degradat care fortifică în profunzime fiecare fir, fără să-l încarce, oferind suplețe și strălucire. De ce 7+ Beneficii? Pentru că:

  1. Hidratează
  2. Îngrijește în profunzime
  3. Fortifică
  4. Descurcă părul instant
  5. Oferă protecție termică
  6. Conferă volum
  7. Conferă strălucire

+  Regenerează părul fără a-l încărca
Balsamul poate fi pulverizat pe părul uscat, atunci când simți că are nevoie de hidratare, sau pe părul ud, înainte de coafare, fără să-l clătești. Încă de la prima utilizare, se poate observa că suvițele devin moi, catifelate și se descurcă ușor fără să le agresezi cu peria.

Noul Balsam Spray Hairmilk 7+ Beneficii face parte din gama Hairmilk, primele șampoane și balsamuri NIVEA cu proteine naturale din lapte, create pentru părul uscat și deteriorat. Fiind un ingredient natural, laptele conține grăsimi minerale, vitamine și proteine care sunt benefice părului, reușind să îl hidrateze intens, să-i ofere sănătatea și frumusețea dorită.

Balsamurile Spray Hairmilk 7+ Beneficii au fost concepute pentru a oferi îngrijire personalizată, în funcție de grosimea firului de păr, fiind disponbile în doua variante: pentru fir normal și subțire. Au un recipient ușor de folosit și transportat oriunde ai nevoie.

Bucură-te de soare fără griji!

Preţ maxim recomandat Balsam Spray Hairmilk 7+ Beneficii: 19.50  Lei, 200 ml

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *