gasca_zurli
iMaMA

Pe locuri, fiți gata, plecăm! Cum unde? În jurul lumii, cu Gașca Zurli!

Toamna asta e pentru visuri mari și călătorii în jurului lumii. Cu Gașca Zurli și toaaată familia la un loc. Turcia, Japonia, Scoția, Rusia, Noua Zeelandă și… ce-ar mai fi de vizitat? E-X-A-C-T, o parte din frumoasa noastră Românie!

Cu aceată poftă de călătorii, vă anunț că prietenii mei de la Gașca Zurli pornesc în jurul lumii! Și sunt gata să îi împrietenească pe copii cu geografia, dar, mai mult decât atât, să îi învețe că visurile se împlinesc atunci când ai curajul să mergi spre ele.

Am și un bilet de oferit – valabil pentru 4 persoane la spectacolul „Gașca Zurli în jurul lumii” de pe 30 octombrie, de la Sala Polivalentă București. Plus o surpriză-video de la Mulțumesc. Rămâneți pe pagină!

„Gașca Zurli în jurul lumii

Din comunicatul de presă primit de la Gașca Zurli, aflu că povestea spectacolului este povestea oricărui visător. Fiecare personaj din Gașca Zurli visează să ajungă într-un colț de pe glob. Clopoțel își dorește nespus de mult să vadă Turcia și minunatele sale peisaje, Vrăjimăturica vrea să ajungă în Japonia, să vadă fantasticele grădini japoneze. Lulu vrea în Scoția, să afle istoria kiltului și despre bucatele tradiționale scoțiene. Mulțumesc visează cu ochii deschiși la măreața Rusie, iar Truli la peisajele sălbatice din Noua Zeelandă. Fetița Zurli… ea vrea să ia România la pas!

Au economisit de-a lungul anului, și-au strâns toate cadourile primite de la Tanti Prezentatoarea, le-au adunat pe toate într-un loc și sunt gata să pornească la drum cu ele. Până la capătul pământului!

Și pentru că în această călătorie au nevoie și de un îndrumător, ei îl află în persoana lui Magellan, simpaticul pinguin adus de Tanti Prezentatoarea tocmai din Argentina. Cu ajutorul lui, Gașca Zurli descoperă lumea și își îndeplinește visul mult visat.

Turneul „Gașca Zurli în jurul lumii”

În octombrie, Gașca Zurli îi învită pe toții picii în cea mai frumoasă aventură. Să exploreze împreună lumea, să descopre lucruri noi, să învățe o mulțime de lucruri despre țări și tradiții, să devenă mai curioși, mai buni, mai luptători.

Spectacolul ajunge în 10 orașe din România și adunce cu el noi cântece din care copiii și părinții învață să lupte în fiecare zi pentru visul lor. Iată primele orașe din turneul național „Gașca Zurli în jurul lumii”:

 • Galați, 06 octombrie
 • Cluj-Napoca, 13 octombrie
 • Brașov, 15 octombrie
 • Botoșani, 19 octombrie
 • Bacău, 20 octombrie
 • Buzău, 21 octombrie
 • Craiova, 25 octombrie
 • Târgu Jiu, 27 octombrie
 • București, 30 octombrie
 • Timișoara, 05 noiembrie

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol disponibil pe www.zurli.ro .

Care a fost prima țară pe care ai vizitat-o?

Și pentru că vorbim de țări și călătorii, vă mai aduceți aminte de prima țară pe care ați vizitat-o? Eu am pimit acest video simpatic de la Mulțumesc. Se pare că – și eu și el – ne dorim să vedem cu ochii noștri măreața Rusie. Dar până atunci… răspund la provocarea din video.

Prima țară pe care am vizitat-o a fost… cred, Ucraina. Nu știu dacă se poate numi ”vizitat”. Am fost acolo, cu tata, la mare. Și tot ce-mi aduc aminte este fix asta – MAREA.

Care a fost prima țară pe care ai vizitat-o?

El e Mulțumesc și, pentru că avem un vis comun – să vizităm măreața Rusie, mi-a trimis un mesaj simpatic. Răspund la întrebarea din video, negreșit. Și v-o lansez și vouă, alături de un concurs în care puteți câștiga o invitație de 4 persoane la spectacolul „Gașca Zurli în jurul lumii” de pe 30 octombrie, de la Sala Polivalentă București. Stay tuned!

Publicată de solonaria.ro pe Vineri, 13 septembrie 2019

Aștept și răspunsurile voastre (aici, pe blog sau pe pagina de Facebook Solonaria.ro, în secțiunea de comentarii, la link-ul care anunță turneul  „Gașca Zurli în jurul lumii. Fiecare răspuns este o șansă de a câștiga o invitație valabilă pentru 4 persoane la spectacolul de pe 30 octombrie, de la Sala Polivalentă București.

Concursul se încheie luni, 22 septembrie. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți.

Mult succes!

12 Comment

 1. Prima tara pe care am vizitat-o a fost Austria , mai exact Viena unde am fost in luna de miere ❤ de vis a fost!

 2. Prima tara vizitata a fost Germania! In anul 2000, cu mama si fratele meu. Logic ca am trecut dar doar trecut cu autocarul si prin altele, dar vizita a fost doar Germania. A fost frumos si din pacate un vis care va ramane mereu in inima mea!

 3. Prima tara vizitată a fost Cehia un citybreak in Praga cu sotul si fiica noastră.

 4. Vive la France! In sudul Frantei, in minunata Provence, am fost cand aveam 11 ani… Eheee, ce vremuri!

 5. Prima țară pe care am vizitat-o a fost Bulgaria. Am fost cu părinții în vizită la niște prieteni.

 6. Noi încă nu am vizitat alte tari in afara de România. Aici încă avem multe de descoperit, ne plac peisajele, oamenii si vechile tradiții. Ne-ar face plăcere să vizităm, in familie, cele două fetițe si noi părinții lor, Spania, sa le cunoaștem frumusețile țării lor, cat si oamenii. Pe mine personal, ma atrage foarte mult limba lor, traditiile si felul cum isi trăiesc viața.

 7. Prima tara pe care am vizitat-o a fost…Thailanda:) Si mi-a placut atat de mult aceasta experienta, incat sper sa o repet cat mai repede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *