iMaMA

„Petru și Monstrul cu coroană”. Poveste, lansare de carte, concurs

Nu ne place deloc, dar absolut deloc, povestea cu (deja) faimosul coronavirus. Ne-a luat prin surprindere, nu doar pe noi – ci o lume întreagă. Ne-a speriat de la bun început și continuă s-o facă în continuare. E o călătorie (prea) lungă, în care uneori ne simțim puternici, alteori neputincioși. Rezistăm! Învățăm! Ne adaptăm! Și, cel mai important, credem în #totulvafibine!

DA, credem în povești cu final fericit! Iar o astfel de poveste a scris o mamă pentru fiul ei, în încercarea de a-l face să înțeleagă mai ușor noua realitate în care trăim, insuflându-i totodată valori care – pe bună dreptate – salvează lumea.

„Petru și Monstrul cu coroană” de Cosmina Bârză

„Petru și Monstrul cu coroană” de Cosmina Bârză este o carte proaspăt apărută sub egida Cartea mea de după, divizia de self-publishing a Editurii Cartea de după. Subiectul e de interes pentru copii. Mai ales pentru copii, care – deși aud multe în jur –  încă au multe nelămuriri legate de acest virus care „închide” școlile și grădinițele. Mulți dintre ei se vor regăsi în personajul principal al poveștii. Sigur se vor regăsi!

Aseară i-am citit povestea lui Robert (4 ani), în timp ce el analiza cu atenție ilustrațiile. L-a impresionat atât de mult încât a ținut morțiș să-i povestească lui frate-său (10 ani) pagină cu pagină cele întâmplate în carte. A reținut chiar și numele pisicii. La final s-a bâlbâit și m-a rugat să citesc din nou. Știu deja că asta voi face și în zilele următoare, să citesc cu voce tare din „Petru și Monstrul cu coroană”.

Lansare de carte, online

Sâmbăta aceasta, 24 octombrie, începând cu ora 11.00, va avea loc lansarea cărții de care tocmai v-am povestit: „Petru și Monstrul cu coroană”. M-aș bucura să participați. Voi fi și eu acolo, LIVE, alături de Cosmina Bârză, autoarea cărții, și Isabella Zaahr, psiholog și manager editorial la Cartea de după. O să vă citesc un pasaj din carte, mi-a plăcut mie unul în mod deosebit. Evenimentul este destinat părinților și copiilor de grădiniță, până în clasele a 2-a și a 3-a primare. Going AICI.

Concurs: carte & sacoșă

După aceste vești bune, urmează una și mai bună. : ) Puteți câștiga cartea „Petru și Monstrul cu coroană” și o sacoșă „Woman with a book”. Pentru a putea intra în concurs, aveți de urmat doar doi pași simpli:

  • GOING/Interested la eveniment AICI;
  • TAG (în secțiunea de comentarii care anunță concursul – AICI) unui părinte interesat de subiect.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat în timpul evenimentului online din data de 24 octombrie. Succes! 🙂

!! Precomandă carte, link AICI.

!! Format e-book, link AICI.

2 Comment

  1. Succes la eveniment. Felicitări autoarei Cosmina Bârza.
    O sa vă urmăresc cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *