Săptămâna altfel din programul meu work&travel US
iSPORT Lifestyle

Săptămâna altfel din programul work&travel US

Tare încântat și fericit sunt când îmi revăd prietenii din țări străine și îndepărtate. E un fel de doping pentru suflet.

Săptămâna trecută, câțiva prieteni vechi, stabiliți de ani buni în State, mi-au făcut o vizită în Ocean City. O bucurie sinceră! Atât de tare mi-am dorit să petrecem mult timp împreună, încât am dublat day off-urile de la muncă. A fost o adevărată vacanță pentru mine, în care m-am simțit și turist, și ghid chiar la mine ”acasă”, în OC. :)) Normal, după așa o pauză, acum ia de unde nu-i chef de muncă. Promit să îmi revin, de fapt, trebuie!!! :)))

Așadar, fiecare zi a fost una specială, activă, interesantă și diferită față de cea anterioară, însă toate legate între ele prin buna dispoziție și hohote de râs. Nu am făcut vreun efort anume, pur și simplu așa se întâmplă când ești înconjurat de prieteni buni, indiferent pe ce punct de pe hartă te afli.

Săptămâna altfel din programul meu work&travel US

Scriu aici rezumatul acestei vacanțe organizate ad-hoc în plin sezon de muncă. Totodată, notez modalități de petrecere a timpului liber, alături de prieteni, într-un oraș de pe malul oceanului. Poate inspiră pe cineva. 🙂

Programul nostru de activități a inclus:

PLAJĂ LA OCEAN. Evident că într-un oraș ca Ocean City nu ai cum să nu mergi la plajă, să nu savurezi valurile oceanului și să nu-ți iei doza de bronz necesară. Da’ noi suntem  un antiexemplu, așa că ”doza necesară” a însemnat exces de soare și, în consecință, pârleală. Nu faceți ca noi! 😀

NIGHT OUT. Cam în fiecare seară schimbam localurile de distracție. Doar suntem tineri și neliniștiți! Am început cu Seacrets Jamaica, unde ne-am alintat cu tot soiul de cocktailuri, cu muzică bună și diversă. Localul e grupat în 3 secțiuni mari, fiecare cu muzica și atmosfera lui. Am trecut prin toate, de la latino la muzică de club, ca mai apoi să sărim cot la cot cu rockerii. Fagers Island – peisaje frumoase, muzică bună, meniu bogat la secțiunea băuturi. Mai pe scurt – seară colorată pentru noi. :))  Chill Out Hookah Lounge – atracția iubitorilor de narghilea și… a noastră, cum s-ar spune.

Săptămâna altfel din programul meu work&travel US

PARCURI DE DISTRACȚIE.  Cu chef de aventură și senzații extreme, ne-am testat nivelul de adrenalină la cele mai ciudate și periculoase ride-uri la Trimper’s Rides. A a a fost mi-nu-nat! Jolly Roger – parcul de vizavi, ne-a atras doar cu Giant Wheel, de unde am admirat de la înălțime orașul. Su-perb!

Săptămâna altfel din programul meu work&travel US

BOARDWALK. În zilele obișnuite, eram prea obosit pentru plimbări lungi pe Boardwalk. Acum însă, cu câte o înghețată în mână, pe o bancă, scărpinam limbile despre toate creaturile minunate ale naturii. Ce bine că cei din jur nu ne-nțelegeau vorba! 😀

Săptămâna altfel din programul meu work&travel

JET SKI (Bahia Marina ). Și aici ne-am testat nivelul de adrenalină, dar și abilitățile de driveri. A fost cu mult fun și viteză maximă. Recomand cu încredere senzația.

Săptămâna altfel din programul meu work&travel US

ASSATEAGUE ISLAND NATIONAL SEASHORE. Pentru mine, un loc absolut impresionant.  Revin cu detalii într-un articol separat. Cât despre timpul petrecut aici cu prietenii, aș rezuma așa: crabi, trântă și guri până la urechi.

Săptămâna altfel din programul meu work&travel US

RÎBALKĂ (alias pescuit). Ha-ha, aici tovarășii mei ar trebui să comenteze, ei știu mai multe. :))

HOOTERS, Restaurant&Bar. Aaaaaa, cât pe ce să uit! Berea, crabii și creveții mi-au furat graiul. Nu aș fi vrut să vorbesc despre mâncare, pentru că în Ocean City există nenumărate locuri unde poți lua masa. Nouă însă ni s-a părut delicioasă mâncarea de aici, poate și pentru că eram flămânzi ca lupii. :))

Săptămâna altfel din programul meu work&travel

Acesta e rezumatul vacanței mele cu prietenii. Vasea, Sasha și ale voastre Ira si Olesea, să ne tot revedem în felul acesta. 🙂

Mâine eu iar la muncă, iar la treabă, dar tot cu planuri de vacanță în cap. Taaare îmi mai plac!

Pe curând!

#C.S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *