Spune-mi ce lenjerie intimă porţi, ca să-ţi spun cât de sănătoasă eşti
Beauty

Spune-mi ce lenjerie intimă porţi, ca să-ţi spun cât de sănătoasă eşti (CP)

Când își aleg lenjeria intimă, femeile sunt interesate mai mult de cât de bine arată în ea și prea puțin de materialul din care aceasta este realizată. Din păcate, alegerea unei lenjerii intime dintr-un material neprietenos cu pielea poate duce la infecții genitale, de multe ori destul de grave, spun ginecologii.

Vestea bună este că există un brand care se gândește atât la frumusețe, cât și la sănătate. Diamond by Adesgo a creat o linie de lenjerie intimă din bumbac organic,  care este 100% natural și datorită acestei proprietăți este non alergenic. Aceste articolele de lenjerie intimă sunt extrem de moi și nu stresează pielea. În plus, această textură permite o bună aerisire. Iar beneficiile acestor articole de lenjerie intimă nu se opresc aici. E bine de știut că absorb și elimină umezeala corpului cu ușurință.

Totodată, medicii spun despre bumbacul organic că este singurul material indicat persoanelor care suferă de infecții ale aparatului genital sau care sunt predispuse înspre astfel de afecțiuni.

Sănătatea ar trebui să fie cea mai importantă, iar Diamond by Adesgo promovează acest lucru prin produsele pe care le comercializează. Dacă și pentru tine este important acest aspect, mergi pe mâna lor și vei avea o lenjerie intimă care îți va pune în valoare toate formele, fără a te pune vreo secundă în pericol.

Adesgo a fost înființat în 1926 de germanul Arthur Drechsler, în scurt timp devenind cel mai mare producător de dresuri de damă din România, astăzi cu o capacitate de producție de peste un milion perechi pe lună, fiind practic cel mai vândut ciorap românesc în țară și în afara ei. În total, peste 80% din producția Adesgo ajunge la export. Compania are peste 200 angajați și o cifră de afaceri de 14.5 milioane euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *