Și-aș fi vrut să mă nasc o stea...
Lifestyle

Și-aș fi vrut să mă nasc o stea…

Și tare, dar tare-tare aș fi vrut să mă nasc (și eu) o stea. Pentru că… sigur știți… ”A Star is Born!”… cu Lady Gaga & Bradley Cooper… în cinematografe… și… și e mai mult decât poveste acolo…. e muzică!   M U Z I C Ă!

Iar unde e muzică e întotdeauna ceva mai mult decât viață! E infinit! I N F I N I T!

Dar eu nu știu să cânt. Și, clar, nici să ascult cum trebuie nu știu. Probabil, deloc. Însă – O, Doamne! – cum simt. S I M T!

Da, am fost și eu la cinema. Mi se întâmplă atât de rar, dar… și când mi se întâmplă… (fir-ar!) acolo rămân. Și plâng. Întotdeauna plâng. Muuult. În întuneric, pe scaunul din sală. Apoi tot drumul spre casă. Și zile în șir după aceea. Și mi se zbate capul de întrebări. Și nu înțeleg multe răspunsuri. Și finalul… să schimbe cineva finalul!!! Sau mai bine – să nu existe final! Vă rog, vă implor, fără final!!!

Și mi-a plăcut filmul. Și m-a răscolit povestea. Și cred în continuare că Lady Gaga e urâțică, dar n-aveți idee cât de frumoasă o văd acum. Sublimă chiar! Iar băiatul acela bărbos, bețiv și cu părul nespălat, Doamne! ce ochi, ce voce, ce zâmbet are, cum să nu te îndrăgostești de el instantaneu chiar dacă-ți ții soțul strâns de mână?!

Și, știu, e un nonsens total ce scriu eu aici. Există, însă, mult sens într-o replică cu care am rămas eu din acest film, și-am s-o las aici, să justifice articolul:

“If you don’t dig deep into your soul, you won’t have legs.”

 

Dacă nu sapi adânc în sufletul tău, nu vei avea picioare!

DACĂ NU SAPI ADÂNC ÎN SUFLETUL TĂU, NU VEI AVEA PICIOARE!!! Și mergeți, mergeți să vedeți filmul. Și dați-vă voie să plângeți! Și să visați! Și să cântați, toate melodiile și toate versurile de acolo. Chiar dacă n-aveți voce și știți voi sigur (ca mine) că e mai prudent să nu vă audă nimeni. ”Shallow”. ”Always Remember Us This Way”. ”Million Reasons”. ”I’ll Never Love Again”.

O stea, de ce nu m-am născut (și eu) o stea?! 😭

***

Și-acum, după toată TRĂIREA asta, mă-ntreb, cum va fi la ”Bohemian Rhapsody”?! Cum, Doamne? Cum?!

Dezastru, vă zic eu!

2 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *