Beauty

Un an de Andalou Naturals în România și o mini-ședință foto by Alex Gâlmeanu

Andalou Naturals, brandul american de cosmetice naturale cu ingrediente certificate organic, a sărbătorit un an de la lansarea pe piața din România. Iată un motiv (și, mai ales, noroc) extraordinar de a-mi (re)descoperi frumusețea naturală prin lentila celebrului fotograf și artist vizual Alexandru Gâlmeanu.

„Beauty is YOU” a fost sloganul evenimentului aniversar Andalou Naturals și, într-adevăr, frumusețea e despre fiecare om în parte, e despre trăsături unice și inimă bună. Iar Alex Gâlmeanu tare bine a punctat acest lucru, afirmând că nu există oameni mai fotogenici decât alții, ci – pur și simplu, unii se lasă mai ușor fotografiați, iar alții – mai greu.

Un an de Andalou Naturals în România și o mini-ședință foto by Alex Gâlmeanu

Teoria a fost demonstrată printr-o mini-ședință foto realizată fiecărui invitat în parte. A fost maaagic! Drept urmare, fotografia aleasă de Alex Galmeanu ca fiind reprezentativă pentru frumusețea mea naturală a reprezentat un pretext bun de a-mi schimba (după nici mai mult, nici mai puțin de 9 ani) poza de profil de pe Facebook. Era și timpul, poate.

Un an de Andalou Naturals în România și o mini-ședință foto by Alex Gâlmeanu

Andalou, o perspectivă unică asupra frumuseții naturale

Andalou Naturalas susține frumusețea naturală, ceea ce înseamnă că toate produsele din portofoliu se diferențiază atât prin formulele cu ingrediente naturale, nemodificate genetic (Non-GMO), cât și prin faptul că sunt Cruelty free (nu sunt testate pe animale), Eco-friendly și provin din comerțul echitabil (Fair trade).

Credo-ul Andalou, pe care îl împărtăsim și noi la Secom, este că frumusețea înseamnă sănătate, iar aceasta este rezultatul alegerilor pe care le facem zilnic, atât la nivel interior cât și exterior. Cosmeticele Andalou Naturals sunt produse de calitate superioară, cu ingrediente naturale, inovatoare, iar multiplele certificări ale acestei game ne-au convins în urmă cu un an să le includem în portofoliul nostru”, a declarat Marinela Popescu, Director de Marketing și Comunicare Secom.

În plus, produsele Andalou oferă o perspectivă unică în încetinirea procesului natural de îmbătrânire a pielii prin celulele stem din plante și fructe. Numite și celule “universale”, acestea au capacitatea de a se adapta la activitatea proprie a celulelelor pielii, sprijinind procesul lor de regenerare. Cosmeticele Andalou conțin și alte ingrediente extrem de benefice pentru îngrijirea tenului, precum resveratrolul, probioticele, enzime derivate din fructe de pădure, Coenzima Q-10 sau mierea de Manuka.

Andalou, soluții naturale pentru ten, corp și păr

Linia Andalou Naturals destinată îngrijirii tenului conține 4 game distincte, adaptate nevoilor de îngrijire a fiecărui tip de ten: 1000 Roses (pentru ten sensibil), gama Age Defying (pentru ten matur și uscat), Clarifying (pentru tenul gras și acneic) și gama Brightening (pentru tenul normal și mixt).

Aceste game cuprind produse pentru curățarea pielii (demachiante, tonere), produse pentru regenerare, produse pentru întreținere și îngrijire (creme de zi, care de anul acesta beneficiază și de SPF și creme de noapte, loțiuni hidratante), tratamente (măști, serum-uri).

Cele 3 game Andalou de îngrijire a părului includ șampon, balsam și/sau un produs de styling ce oferă strălucire, volum sau hidratare părului.

Portofoliul Andalou include și patru game de îngrijire a corpului în care se regăsesc geluri de duș, loțiuni de corp, creme de mâini și unturi de corp.

Andalou Naturals oferă 10 produse în format mini de călătorie, extrem de practice și ușor de transportat în concediu și o serie de pachete cadou constând într-un mix optim de produse pentru îngrijirea tenului, a corpului și a părului, ideale pentru a fi oferite celor dragi, indiferent de ocazie.

Produsele Andalou Naturals comercializate exclusiv de Secom și sunt disponibile pe www.secom.ro, în cele 12 magazine Secom® din București, Brașov, Bacău, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu și Timișoara și la unele magazineși farmacii partenere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *