iMaMA

Unteatru de copii – Spectacole frumoase dedicate micuților bucureșteni

O ce veste minunată! unteatru și Asociația Culturală pentru Educație prin Artă tocmai au lansat Unteatru de copii, un concept inedit și original în peisajul teatral bucureștean, care cuprinde producții teatrale dedicate publicului tânăr și foarte tânăr. Iar eu mă bucur tare să susțin acest proiect în calitate de partener media.

Unteatru de copii debutează cu patru spectacole: „Micul Prinț”„Carina pe drumul spre casă”, „În față la O12” și „S.O.S. Dispar poveștile”. Reprezentațiile spectacolelor incluse în programul Unteatru de copii îi invită atât pe tinerii spectatori – copiii și adolescenții deopotrivă – cât și pe părinți să își petreacă finalurile de săptămână la sediul unteatru, într-un spațiu neconvențional și primitor, unde scena devine un partener de joacă, iar emoția este palpabilă.

Toate cele patru spectacole care dau startul acestui program mizează pe o apropiere aparte a spectatorilor – copii de personajele și situațiile care iau naștere sub ochii lor, pe implicarea lor de la început și până la capăt și pe un efect de lungă durată al concluziilor pe care le pot trage la final. Tematica și subiectele spectacolelor cuprinse în programul Unteatru de copii își propun să poarte micii spectatori în lumi cunoscute, dar poate neexplorate, dar și în lumi fantastice și mereu surprinzătoare. Parteneriatul unteatru – ACEA s-a născut din dorința de a oferi publicului tânăr din București noi variante de petrecere a timpului liber, un tip de educație neconvențională și o apropiere tandră de lumea magică a teatrului, care nu te poate lăsa indiferent, chiar dacă ai 3, 7 sau 70 de ani” – Eugen Matei Lumezianu, Președinte Asociația Culturală pentru Educație prin Artă.

Unteatru_de_copii

unteatru a crescut, dar nu a uitat de cei mici. Vă anunțăm cu drag că din toamna aceasta unteatru împreună cu Asociația Culturală pentru Educație prin Artă (ACEA) lansează Unteatru de copii, program care se adreseaza celor mai pitici spectatori. Ne dorim ca aceștia să crescă alături de noi și să devină spectatori responsabili, îndrăgostiți iremediabil de teatru. Vă așteptăm, micuților!”– Andrei și Andreea Grosu, fondatori unteatru.

Spectacolele pot fi vizionate, weekend de weekend, din 14 septembrie, pe scena unteatru, din Sfinții Apostoli 44.

Biletele pentru spectacolele incluse în programul Unteatru de copii pot fi achiziționate pe www.mystage.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *