Dincolo de beauty & fashion @ Digital Divas 2018
Beauty

Dincolo de beauty & fashion @ Digital Divas 2018

Nu sunt eu o divă, cu atât mai mult nu una digitală! Dar… tot mi-am dorit să ajung la Digital Divas by AVON – un eveniment unic și efervescent, ce reunește nume importante din comunitatea de fashion & beauty bloggers din România. Am completat formularul de înscriere o dată, de două ori, de trei ori, până când am primit confirmarea de participare din partea organizatorilor. Păi, așa-s cenușăresele de azi, insistente! 

M-am bucurat de o zi plină de paneluri, în care s-a discutat despre modă și frumusețe, social media și marketing, iar la final – mult așteptata gală, unde au fost premiate cele mai bune și active site-uri și bloguri de fashion și beauty. Toate acestea: marți, 24 aprilie, Palatul Bragadiru, București.

Zâmbete, blitz-uri și un vibe bun @ Digital Divas

Pentru că n-a venit nicio pasăre ablă să-mi arunce rochița țesută în aur și argint, am pus pe mine ce-am găsit prin garderobă: bluza cea nouă Lia Fia primită cadou de ziua mea, aceiași pantaloni Mango de pe vremea când eram însărcinată cu Robert și… ”atotpurtații” sneakerși Ecco. Eh, evident că în geantă am avut și pantofii cu toc, dar – ghinion! – au nimerit fix în pozele selfie.

Digital Divas by Avon

Dar nu mai contează ținuta, zâmbetul și vibe-ul sunt cele care îți rămân în memorie! M-am simțit printre prieteni, alături de mămici bloggerițe cu care am făcut gașcă și alte persoane noi întâlnite, alături de care am râs și povestit. Atât de aprins, încât s-a întâmplat să ratez secvențe întregi din discuțiile de pe scenă.

Idei proaspete și inspirație @ Digital Divas

Nume cunoscute au urcat pe scena de la Digital Divas (Maurice Munteanu, Diana Enciu, Sânzâiana Negru, Vali Bărbulescu, Ioana Dumitrache, Dana Rogoz, Anca Serea etc. ) și cu toții au avut de spus lucruri interesante, concluziile lor fiind cumva simple și ușor de intuit: nu există o rețetă standard de succes, există însă multă muncă, pasiune, curiozitate, autenticitate, autodepășire, perseverență, încredere, personalitate, stil, ambiție.

Mi-a plăcut mult naturalețea și vivacitatea Danei Rogoz, care a ”dat din casă” și a povestit cum e cu autenticitatea și cosmetizarea pozelor. Ea ne recomandă să fim adevărați, dar diferiți față de ceilalți, iar pentru asta tot ce trebuie să facem este să căutăm adânc în noi. Într-adevăr, personajul pe care ni-l creăm în online este altfel decât cel din viața reală, însă, neapărat, da’ neapărat, să-l umplem cu ceea ce suntem noi.

Dana Rogoz Digital Divas

O altă figură care m-a fascinat este Rodica Paleologu, senior model. E cumva ireală femeia aceasta, un soi de divă… autentică, o poveste! ”Cu frumusețea poți să convingi, dar nu pentru multă vreme”, spune Rodica Paleologu, iar sfaturile ei se rezumă la a fi tu însuți: să cauți în tine, să te confrunți, să eșuezi, să fii blândă cu tine etc.

Premii @ Digital Divas

Am stat foarte puțin la Digital Divas Awards Gala – momentul culminant al evenimentului, cu vedete sclipitoare și ținute fabuloase. Asta e, am fugit la un alt palat și un alt eveniment (mai exact: aici). Așa-s cenușăresele de azi, nestatornice! 

Puteți vedea lista cu premiile care s-au dat și câștigătoarele celei de-a 6-a ediții Digital Divas Awards pe pagina oficială a evenimentului Digital Divas 2018. Eu vă divulg doar atât: The Digital Diva of The Year – Alina Ceusan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *