Beauty

Hommage à Sisi 180 de ani – un eveniment-poveste despre valori autentice, artă și frumusețe

Cu 180 de ani în urmă, se năștea Sisi – împărăteasa Elisabeth a Austriei și Regină a Ungariei. Ca un omagiu adus spiritului său liber și fascinant, iubirii față de oameni, dar și valorilor care i-au ghidat activitatea politică, joi – 24 aprilie, la Palatul Ion Ghica – Victoria, a avut loc un eveniment cu temă imperială, unde eleganța și rafinamentul îmbinate cu dinamismul și libertatea de mișcare au fost laitmotivele celor 24 de ținute pregătite de designerul român Alexandra Calafeteanu și de invitatul special – designerul austriac Claus Tyler.  

Frumusețea și feminitatea au transformat-o pe Elisabeth a Austriei într-o muză, iar curajul și generozitatea i-au adus titulatura de ”împărăteasa oamenilor”. În cinstea unor valori pure, a unei femei-simbol, chiar în ziua aniversară a căsătoriei cu Franz Joseph s-a reeditat o seară la palat, unde eleganța de atunci o întâlnește pe cea din zilele noastre, iar acordurile de pian și vioară au creat duetul perfect care să vorbească despre împărăteasa Sisi.

Hommage à Sisi – un eveniment tribut unic în București

Evenimentul dedicat împărătesei Elisabeth a creat un spațiu magic în care perioada imperială și cea modernă s-au întâlnit într-o poveste despre valori autentice, artă, frumusețe. Sunt absolut fericită că mă număr printre oaspeții evenimentului, alături de reprezentanți ai celor mai importante companii, ai ambasadelor Austriei, Germaniei, Ungariei, Poloniei, Greciei, Frantei, Italiei, Albaniei, Malaysiei printre care si Excelenta Sa, doamna Tamar Samash Ambasador al Israelului, Alteta Sa Mihai de Laufenburg, ai media și numeroaselor persoane publice: Andreea Berecleanu, Rucsandra Hurezeanu, Sonia Argint – Ionescu, soprana Irina Baiant, Tuncay Ozturk, Loredana Dinu, trupa Amadeus, Giulia, Xonia, Alina Eremia, Rocsana Marcu.Hommage à Sisi 180 ani

Într-o atmosfera regală, asigurată de arhitectura spectaculoasă a spațiului, 24 de modele au pășit, rând pe rând, prezentând diferite interpretări ale unei Sisi moderne, dar la fel de feminine, delicate și cu o forță interioară puternică, care îi conturează personalitatea și atitudinea.

Prezentare de modă by Alexandra Calafeteanu

Designerul Alexandra Calafeteanu s-a lăsat ispirată din ținutele prințesei Sisi și a creat o colecție – capsulă fabuloasă! Alexandra a pus accent pe senzualitatea și feminitatea lui Sisi și a realizat rochii elegante, cu umeri goi, crăpături mari pe picior, din materiale grele și cu imprimeuri reprezentative inspirate din cele mai importante momente ale vieții sale. Bravo, Alexandra Calafateanu, și multe aplauze!

Prezentare de modă by Claus Tyler

Designerul austriac Claus Tyler a folosit materiale inspirate din celebrele rochii ale Impărătesei, reinterpretând-o pe Sisi într-o femeie cosmopolită, conștientă de puterea și feminitatea ei si tocmai de aceea este autoritatea în jurul căreia se desfășoară întreaga intrigă. Piesele vestimentare alese de designer fac parte din colecția ”Dynasty”, dedicată triumfului esteticii opulente și un tribut adus forței inimaginabile ale unei femei, reprezentate de mixul între texturile dure cu cele fine și de contrastele cromatice puternice.

Hommage à Sisi

FREYWILLE – despre fluturi și metamorfoză

Sunt divine bijuteriile FREYWILLE și sunt dincolo de timp și spațiu! S-au potrivit perfect cu decorul somptuos din cadrul evenimentului, completând interpretarea designerilor cu accesorii din colecția Hommage à Hundertwasser – Imperial. Ca o reprezentare simbolistică, colecția Imperial reflectă spiritul împărătesei prin culorile puternice, motivele artistice și prin prețiozitatea materialelor folosite.

Tot ca o subliniere a metamorfozei prin care a trecut împărăteasa Sisi, FREYWILLE a expus în cadrul evenimentului și cea mai recentă colecție, unde motivul central sunt fluturii și libelulele. Având ca inspirație motive tipice Art Nouveau, casa austriacă de bijuterii cu email, FREYWILLE, a creat o nouă versiune impresionantă a colecției PAPILLON, în nuanțe intense de violet (declarată culoarea anului 2018) și monturi placate cu aur roz de 24k.

Hommage à Sisi – reinterpretarea contemporană în numele iubirii, frumuseții și eleganței –  a unei femei-simbol!

Felicitări AvenuePR pentru organizarea unui asemenea eveniment-poveste! ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *