iMaMA

Forbes Kids Festival, ediția a cincea, pe 8 iulie @ esplanada Operei Naționale

Știați că… Forbes Kids Festival este la a cincea ediție? Și e marcat în calendarul 2023 cu data de 8 iulie? Și se desfășoară – în premieră – pe esplanada Operei Naționale București? DA, într-adevăr, cel mai frumos și relaxant festival dedicat familiilor cu copii – FORBES KIDS FESTIVAL vă așteaptă cu mic și mare la o nouă ediție memorabilă, cu activități variate, joacă, distracție! TOATE, sub semnul bucuriei și al timpului de calitate împreună!

Forbes Kids Festival, ediția a V-a! Și… cum îmi place mie să spun, un festival de o zi cât o poveste! Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 iulie, începând cu ora 9:00, pe esplanada Operei Naționale din București, intrarea fiind liberă. Atmosfera va fi însuflețită (și) de MC-ul evenimentului: Bianca Pena, jurnalist și consultant artistic la Teatrul Bulandra, alături de simpatica ei fetiță, în calitate de coprezentator.

Așa cum (probabil) intuiți, în programul Forbes Kids Festival se anunță soare și activități pentru toate vârstele, gusturile, temperamentele. Cornere cu ateliere creative, personaje preferate, spectacole inedite, piese de teatru, muzică live, spații de joacă, zone de food și relaxare, provocări sportive, joacă, tombole și multe-multe alte motive de bucurie.

Pe scena Forbes Kids Festival vor rula continuu momente artistice, spectaculoase, senzaționale, pregătite de invitați speciali, precum: Opera Comică pentru Copii, Ana Dance, Iarina Popescu, Eduard Moldoveanu, Butterfly Music School și… Minu-Minu-Minunații lui Verdini!

Practic, Forbes Kids Festival 2023 vă aduce în dar o zi de vacanță „altfel” în familie, printre prieteni, într-un decor spectaculos din centrul capitalei. Vă invităm să urmăriți în de aproape pagina de Facebook Forbes Kids România pentru a fi la curent cu toate noutățile din agendă!

INTRAREA ESTE LIBERĂ, în baza înregistrării pe platforma Eventbrite, accesând link-ul de AICI.

Blogul SOLONARIA.RO este și în acest an Partener Media al evenimentului și, sper eu, să ne vedem acolo pentru zâmbete, îmbrățișări & multe, muuulte poze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *