Petrecerea Forbes KIDS cu tineri premianți și părinți extaziați
iMaMA

Petrecerea Forbes KIDS cu tineri premianți și părinți extaziați

Cu ocazia sfârșitului de an școlar, dar și sărbătorirea Zilei Copilului, Forbes România a organizat duminică, 11 iunie, la Maison 13, un nou eveniment marca Forbes KIDS. Ateliere creative, bubble show, vată de zahăr, cireșe pe săturate, poze cu dichis, atmosferă zurli – iată doar câteva indicii de la petrecere.

Am plecat spre punctul de distracție cu dimineața în cap. Bănuiam ce ne așteaptă, doar am fost și la ediția de anul trecut. Părinții mai încântați decât copiii, se putea altfel? :))

Pentru că am ajuns odată cu organizatorii, am găsit timp și spațiu perfect pentru acomodare și familiarizare cu planul de acțiune. Am început cu tradiționala poză la panou, apoi ne-am împărțit copiii și ne-am apucat de treabă. Eu cu Nichita la atelierul de origami PlaYouth, tati cu Robert – peste tot! Și m-a ținut Nichita la origami de nu mai eram eu bucuroasă. Cică să învăț și să continuăm acasă, că mai are de făcut 999 de figurine pentru a i se îndeplini o dorință. Poftim?!! Mda, domnișoarei trainer i-a scăpat legenda asta din gură. Ce mai puteam eu să comentez? Am luat ustensila în mână și am executat silit arta plierii hârtiei.

forbes Kids_3

Noroc cu bebe care a venit și a întrerupt procesul creativ, moment potrivit pentru schimb de copii. Eu cu Robert am explorat terasa, am mâncat, el a mai și dansat, iar eu euforică l-am aplaudat, ne-am pupat, și cu multe altele din astea de bebelușenie ne-am ocupat. În timpul ăsta, tati și puiul cel mare s-au întrecut la mâncat prăjituri, prin magie Nichita a intrat într-o bulă de săpun și au mai găsit ei activități de nu s-au plictisit deloc.

ForbesKIds_3

Când să ne pregătim de plecare, aud ceva de Mirela, de spectacol, de Gașca Zurli. OK! Nu mai plecăm! Cum să plecăm? Adică mai putem, mai vrem, mai rezistăm! Bebe zurli al meu a adormit, dar noi ceilalți – uite! suntem numai buni de țopăit.

Gașca Zurli a fost întâmpinată cu isterie din aia plăcută și veselă. Copiii cățărați pe gard și strigăte ritmice: Gaș-ca Zur-li! Gaș-ca Zur-li! Mirela Retegan nu s-a panicat. A zâmbit larg, a dat de două ori din palme și i-a organizat pe toți într-o cămeruță din Maison 13. Deja acolo… știți voi, tot ce s-a întâmplat acolo, rămâne acolo. 🙂 Dar trebuie să se știe un amănunt: Nichita a fost ales asistent de Fetiță Zurli, pentru că a fost singurul copil cunoscător de limbă zurli și a știut să traducă cuvântul ”cinghilinghi”. Bravo, Nichita!

Forbes KIDS_2

Gasca Zurli Forbes Kids

Tot de știut: gazda evenimentului Forbes KIDS a fost Anca Serea, prezentatoare TV și mamă a cinci copii, iar în cadrul acestei ediții au fost premiați 11 adolescenți cu performanțe școlare și antreprenoriale deosebite. Aproape că mi-a fost imposibil să asist la premiere, însă am aplaudat rezultatele fiecăruia. Bravo, copii!

2017_forbeskids

Mulțumim Forbes România pentru această zi de duminică distractivă și plină de zâmbete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *