forbes kids festival 2021
iMaMA

Vacanța de vară începe pe 3 iulie la Forbes Kids Festival 2021

După un an de pauză, FORBES KIDS FESTIVAL revine cu o nouă ediție plină de culoare și voie bună, pe 3 iulie, începând cu ora 09:00, în grădina generoasă de la Crowne Plaza București.

A fost un an greu și ciudat, cu prea multe întâlniri online și prea puțină interacțiune offline. Acum, însă, suntem bucuroși să ne dăm întâlnire la cel mai frumos și relaxant festival de familie – FORBES KIDS FESTIVAL, ediția a III-a.

Organizatorii au pregătit o mulțime de surprize și bucurii interactive, respectând în egală măsură regulile de siguranță și distanțare socială recomandate în contextul covid-19. Așadar, ne așteaptă joacă multă, ateliere fel și fel, spectacole inedite, muzică bună, tombole cu premii și un cadru de poveste pentru o zi de neuitat: 3 iulie @ Grădina Crowne Plaza București.

INTRAREA ESTE LIBERĂ, singura condiție de acces fiind înregistrarea pe platforma Eventbrite (link AICI) pentru unul dintre cele cinci intervale orare: 09:00 – 10:45; 11:00 – 12:45; 13:00 – 14:45; 15:00 – 16:45 sau 17:00 – 18:45. Și, desigur, să nu întârziați!

Doar câteva dezvăluiri din program: ateliere de engleză, de slime, de pictură cu nisip colorat, de pictură pe forme de ceramică și măști, etc.; pe scenă avem:  spectacolul TIC „Punguța cu doi bani”, spectacol Opera Comică, spectacolul-atelier „Oul Micului Bufniță!” de la Teatrul Mititel și lista bucuriilor continuă în detaliu pe pagina de Facebook Forbes Kids (click AICI).

Solonaria este partener media al evenimentului, prin urmare, o să tot împărtășesc cu voi din atmosfera de pe pajiștea de la Crowne Plaza din ziua de 3 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *