Solonaria.ro
Lifestyle

SOLONARIA… să-nceapă călătoria! by Tina Solonaru

… și magia, și reveria, și nebunia, și bucuria, și blogmania, și absolut tot ce poate fi crâmpei din acest tărâm minunat, construit în urma unui vis îndelungat.

solonaria.ro este destinația către un pătrățel de lume plin de povești trăite, învățate și notate aici cu multă dăruire și personalitate (zic eu!). Istorioare autentice despre maternitate cu bune și mai puțin bune, fel și fel de informații utile adunate din surse avizate, rețete culinare încercate care merită repetate, călătorii îndepărate sau prin zone mai apropiate, evenimente glamoroase și altele de educație, plus tot soiul de întâmplări colorate, oameni faini, poze frumoase și emoții inspiraționale.

Este clar, povestea solonaria a început cu un vis. Ca să fie și mai clar: visul îmi aparține, inițiativa – ba. De ani buni sunt asaltată cu încurajări și chiar amenințări de a porni un blog. M-am apărat cum am putut mai bine: lipsă de timp, de încredere, de curaj, de multe. Dar n-am scăpat! S-au enervat mai mulți pentru mine, iar frati-miu (se pare) a făcut-o cu atitudine. Rezultatul este această ”realitate” la care muncesc acum.

Aha, al meu frate, Cristi, a pus la cale toate demersurile tehnice, iar la final – poftim cadou cu mesaj sever: ”scrie!”. Am acceptat provocarea, dar am avut și eu o condiție – ”hai și tu în echipă!” A apucat să promită, deci – așteaptă-te la articole puternice despre sport, nutriție, vis american și alte filozofii masculine.

Chiar dacă ar fi să rămână o simplă arhivă de experiențe și trăiri personale, îmbrățișez proiectul solonaria.ro cu emoție și responsabilitate. Este un dar valoros, în construcție, gândit ca un spațiu de destindere și comunicare, un loc de joacă cu schimb de idei, întâmplări, păreri, revelații.

Acestea fiind spuse,  te invit în lumea solonaria. Stai cât poftești. Cu cât ştii mai mult, cu atât îţi trebuie mai puţin, nu? 🙂

Lectură savuroasă!

Tina Solonaru

Blogger & Owner Solonaria.Ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *